Farrow & Ball – miljövänliga färger för ett hållbart hem

22 januari 2024
Lotta Alberius

editorial

Farrow & Ball står som en föregångare inom miljövänlig färgproduktion. Med ett starkt engagemang för att minimera påverkan på vår planet tillverkar de färger som inte bara är vackra utan också skonsamma för miljön. Hos ABC Färgekonomi är vi stolta över att vara störst i Norden på Farrow & Ball och erbjuda deras hela palett, vilket gör oss till det självklara valet för alla som söker hållbara färgalternativ för sina projekt.

Ett bredare spektrum – alla kulörer för varje yta

ABC Färgekonomi är din destination för Farrow and Ball, där du hittar alla deras vackra kulörer för väggar, tak, snickerier, möbler och metall. Oavsett om du planerar en totalrenovering eller bara vill ge ditt hem en ny touch har vi kulörerna som ger liv åt varje yta. Att erbjuda den fullständiga paletten av Farrow & Balls färger gör oss till den mest omfattande leverantören i Norden.

Prova före du målar – provburkar för perfektion

Vi förstår vikten av att hitta den perfekta nyansen. Därför erbjuder vi provburkar av alla Farrow & Balls färger, så du kan prova och se hur kulören ser ut i ditt eget ljus och din specifika miljö. Den höga pigmenthalten och användningen av torrpigment gör Farrow & Balls färger dynamiska och varierande beroende på ljusförhållandena. Hos ABC Färgekonomi uppmuntrar vi provmålning för att säkerställa att du är nöjd med ditt val.

Vilka kulrörer erbjuder Farrow & Ball?

Farrow & Ball erbjuder ett brett och distinkt utbud av färger. Deras palett inkluderar en mängd olika kulörer för att möta olika smaker och designstilar. Här är några exempel på Farrow & Balls populära kulörer:

  1. Elephant’s Breath: En mångsidig grå nyans med subtila rosa undertoner.

  2. Hague Blue: En djup och rik blå färg som skapar en dramatisk effekt.

  3. Skimming Stone: En neutral och ljus grå som ger en tidlös känsla.

  4. Ammonite: En varm och dämpad grå nyans som passar väl i olika rum.

  5. Railings: En elegant och djup svart färg som ger en sofistikerad touch.

  6. All White: En ren och klar vit kulör som ger ett fräscht intryck.

  7. Down Pipe: En mörk grafitgrå färg med tydliga industriella undertoner.

Det är viktigt att notera att dessa kulörer kan se olika ut beroende på ljusförhållandena i rummet och övrig inredning. För att välja rätt kulör är det alltid en bra idé att prova provburkar och testa färgen på väggen innan du gör ditt slutgiltiga beslut.

Farrow and ball

Snabb leverans och förmånliga villkor – handla hos ABC Färgekonomi

ABC Färgekonomi erbjuder snabba leveranser av alla Farrow & Balls kulörer direkt från lager. Vi gör det enkelt för dig att förverkliga dina idéer genom att hålla vårt stora sortiment tillgängligt. Dessutom får du fri frakt på beställningar över 1000 kronor och mängdrabatt från 2 000 kronor, vilket gör det både prisvärt och bekvämt att handla hos oss. Med ABC Färgekonomi får du inte bara tillgång till det bästa inom Farrow & Ball, utan också förmånliga villkor och en professionell service som stöttar dig genom hela ditt målningsprojekt.

Fler nyheter